Új évi SMS-ek

Részeg
vagyok mint az állat
telehánytam már a
kádat. Klozet
mellett térden
okádok, de pezsgő
pukkanásra boldogan
felállok és boldog
új évet kívánok!

by Huncut Girl

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a karácsonyi bulin a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog napod, s utána jó éved!!

 

Lágy esőben, tömör ködben, holtrészegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, Átölelem a Világot – Boldog Új Évet Kívánok!

 

Ma be fogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. BÚÉK!

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

 

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát, szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.Ú.É.K.!

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.Ú.É.K.!

 

Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

 

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

 

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.Ú.É.K.!

Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább álok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.Ú.É.K.!

 

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanaknálad! B.Ú.É.K.!

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok, Boldog új évet kívánok!

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, ne gonolj most másra, csak a szépre, jóra. Boldog új évet!

 

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között? B.Ú.É.K.!

 

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!

A szerencse banknál a 2006-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet! 

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok mindenjót az új esztendőbe!

 

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

 

Új évet, új reményt, új sikert, új erényt adjanak az égiek, csak a barátaid maradjanak a régiek! B.Ú.É.K.!

 

 

Karácsonyi SMS-ek

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek, mosolyogva mondják néked: Békés Boldog Ünnepeket!

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és Boldog Karácsonyt kívánok!

 

Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony! Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. Boldog Karácsonyt!

Csillagszóró szórja fényét, áraszt szeretetet s békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet:
BOLDOG KARÁCSONYT!

Leszállt egy angyalka és azt súgta nékem, gondolj ma azokra kik szívedbe férnek: Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok boldog karácsonyt!

Kiskarácsony, Nagykarácsony bedegadt a térdkalácsom, bedagadt,mert bevertem, részeg voltam elestem. Behugyoztam, beszartam mig hazafelé haladtam. Le kell most feküdnöm,hugyos gatyám elküldöm! Karácsony van örüljél, józanul le ne feküljél!!!

A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság, a Szeretet, s ez tartson ki, ameddig lehet! BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Ma éjjel Jézus szuletése vagyon, egy nagy rakás ajándék nyomjon téged agyon! Kellemes ünnepeket!

Leszállt egy angyalka és azt sugta nékem, gondolj ma azokra kik a szivedbe férnek. Rád gondoltam és eszembe jutott a családod, boldog karácsonyt kivánok!

...ölelésböl és mézből sosem elég - gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár! Boldog karácsonyt!!!!

Legyen az ünnep csendes, mint a szíved dobbanása! Legyen békés, mint a hó hullása! Legyen szép, mint a gyertya ragyogása! Legyen boldog, mint a gyermek kacagása! Ť•´¨`•.¸¸.•´¨`• BOLDOG KARÁCSONYT! •´¨`•.¸¸.•´¨`•ť

Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok! Mikozben bejglit zabálok sokat gondolok rátok! Boldog Karácsonyt!

Köszönöm, hogy emelted ünnepünk fényét, Lelkemben megőrzöm szíved melegét. Kívánom szeretteid keressék a kegyed, Tegyék széppé, boldoggá ünneped.

Karácsony van hull a hó, ünnepelni jaj de jó. Csengettyű szól mindenhol, a békesség érjen utol. Az angyalok énekelnek, a szarvasok útra kelnek. BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!

Ha a makkodat tűlevél boki, ha a farkadon üveggömb lóg, a zacskódon gyertyaviasz csurog, akkor a karacsonyfát Dugod! Boldog karácsonyt!

Zölderdőben jártam, a nyuszit nem találtam, esik a hó látom, eltévesztettem a számot! Boldog Karácsonyt Kivánok!

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy örömmel teljen a Karácsony!

Kiskarácsony nagykarácsony, bedagadt a térdkalácsom. Bedagadt, mert bevertem, részeg voltam elestem. Behugyoztam beszartam, míg hazafelé haladtam. Le kell most feküdnöm, majd a hugyos gatyám elküldöm. Karácsony van örüljél! Jozanul le ne feküdjél! Kellemes Ünnepeket!

Kései szán fut csillog a friss hó, Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom,csenget egy csengő... itt a Karácsony!!!

Gyantás a seggem, csilingel a herém, biztos a karácsonyfa jött hátulról belém! Boldog karácsonyt! :))

Ha betör hozzátok egy dagadt, piros ruhás pacák és belerak téged egy zsákba, ne ijedj meg, csak én kértelek karácsonyra. Kellemes ünnepeket!

 

 

Modern kislány

Modern kislány vagyok nagy hibákkal teli. A foglalkozásom nem háztartásbeli.
Főzni nem tudok a mosáshoz nem értek.

A házimunkához kedvet nem érzek.
Ám egyet büszkén be merek vallani.
Sok mindent nem tudok, de van ám valami.
Amit oly pompásan értek.
Mint kevés asszony ezen a vidéken.
Mert tudom azt bármiféle pózban.
Gyors és lassú tempóban.
Tudom oldalt fekve, lábfekve és háton.
Ahogy jónak látom.
Tudásom e téren több mint tökéletes.
S hogy hason is tudom az csak természetes.
Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én.
Mivel tanítóm egy fiatal legény.
Fiatal volt mégis jól megtanított ő.
S nem voltam e téren tudatlan nő.
Bevallom először borsódzott a hátam.
Mikor a fiú nagy rúdját megláttam.
Eleinte azt hittem leszakad az ég is.
Lihegtem kapkodtam de csináltam mégis.
Idővel rájöttem mi ennek a titka.
S feltárult előttem mindennek a nyitja.
Később már oly rutint szereztem
Hogy tudásommal pénzt is kereshettem.
Csináltam reggeltől korán felkelve.
Mert ilyenkor jön meg minden ifjú kedve.
És nagyon boldogan vidáman műveltem.
Még estefelé is mikor a nap lement.
Hull rólam a ruha mint fazékról a zománc.
És testem olyan lesz mint a fénylő topán.
Van aki gumisapkát húz a fejére.
Ám ez a gyönyört csökkenti felére.
Ez az én gyengém ezt kell elhallgatnom.
Én a nedvességet érezni akarom.
De hát mit nevettek nem kell ezt megszólni.
Nem kell mindjárt rosszra gondolni.
Nincsen abba semmi amit elbeszéltem.
Ha hiszitek ha nem az úszásról beszéltem.

 

 

Szavazás
Mit vársz jobban??
Mikulás(dec.6.)!
Karácsony!
Szilveszter!
Újév!
Egyiket sem!
Naptár